Betalen en Verzenden

Aankoop:
Indien u interesse heeft in de aankoop van een artikel, dan kunt u dit doen door te klikken op de button "Bestellen". U wordt vervolgens gevraagd om een keuze van betaalwijze en indien van toepassing keuze van land te maken waarnaar toe het pakket verzonden moet worden. Hierdoor worden automatisch de verzendkosten berekend en het totaalbedrag getoond. U klikt tenslotte op "Bestelling afronden" zodat u de juiste informatie getoond krijgt om de betaling af te ronden.

Bieden:

Wanneer u interesse heeft in meerdere artikelen op deze website dan kunt u ook een (serieus) bod uitbrengen via de contactpagina op deze website. De prijzen die we hanteren op onze website zijn vaste prijzen echter bij afname van meerdere artikelen in één koop kunnen wij u wellicht nog wat tegemoet komen. Wel doen wij er bij u het beroep op om een bod uit te brengen in de richting van deze richtprijs. Als u nog vragen of aanvullende informatie wilt ontvangen over het artikel, dan horen wij dat graag. U kunt dit doen via de contact pagina op deze website.
De betalingsgegevens met daarbij de verzendkosten krijgt u, nadat we tot een accoord zijn gekomen over de prijs van het artikel, vervolgens per mail toegezonden zodat u de betaling in orde kunt maken.

Betalen:
Na het aankopen van een artikel volgt de stap van Betalen. Dit is op verschillende wijze mogelijk:

  • via overschrijving van het aankoopbedrag inclusief verzendkosten op bankrekeningnummer NL37 RABO 0305.65.85.14 t.n.v. D. Jong te Tilburg
  • via Paypal (als service worden er geen kosten aan u doorberekend)
  • contant afrekenen bij ophalen in Tilburg  (pinnen is helaas niet mogelijk)

Bij verzenden: zodra uw betaling ontvangen is, zal het pakket binnen vijf werkdagen naar u toe gestuurd worden. Uiteraard ontvangt u dan een berichtje zodat u weet wanneer u het pakket kunt verwachten met daarbij de verzendgegevens. 

Verzenden:
We zullen er alles aan doen om voor u de artikelen zeer zorgvuldig te verpakken en te verzenden. Uiteraard worden artikelen indien mogelijk gecombineerd om de verzendkosten te reduceren. Verzending zal plaatsvinden via de pakketservice van PostNL.
Verzendkosten en verzendrisico zijn voor de koper. Uiteraard is het ophalen ook mogelijk.

Verzendkosten:
Conform actuele prijzen PostNL.

© 2011 - 2024 Reyshof antiek en curiosa | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel