Reviews

25-2-2021 Sjaak Zijlmans:
Zondag hummel aangekocht bij Reyshof via de Catawiki Veiling.
Hummel in perfecte staat ontvangen, was prima verpakt en snel verzonden.
Ben er blij mee en was prettig zaken doen.

24-02-2021 Marcel:
Complimenten voor de verpakking, fruittestje heel aangekomen, en ook voor een schappelijke prijs!

24-02-2021 Rosemiek:
Dank voor de prima verpakte pot. Ik ben er zeer blij mee en voloet volledig aan mijn verwachtingen.
Nogmaals dank en tot de volgende keer

13-02-2021 Will:
Perfect verpakt en top levering,alleen maar complimenten.

07-02-2021 Ruud:
Mooi vaasje, goede prijs en nette & snelle versturing. Is wel een anders op MP, leuk jullie ontdekt te hebben!

27-01-2021 Linda van der Graaf:
Hele fijne ervaring met Reyshof antiek & curiosa via Marktplaats. Mooie spullen voor een goede prijs, prima communicatie en alles netjes afgehandeld en opgestuurd. Ga er regelmatig op kijken; net een klein winkeltje online.

26-01-2021 Tom Kramer:
Super mooie hummeltjes besteld en alles goed verpakt en snelle levering. Kom hier zeker nog eens terug. Top!

22-01-2021 Cor Maastricht:
Beter dan dit kan bijna niet! Open, fair, kwaliteit en service!
Mocht men toch ergens iets beter vinden qua prijs dan kies ik voor kwaliteit en garantie van goede producten van Reyshof

17-01-2021 Moor:
Snelle levering, goed verpakt en mijn klacht super opgelost! Vriendelijk en professioneel.

07-12-2020 Sas:
Mooie kandelaar van Goebel ontvangen, zeer goed verpakt, zeer tevreden!

19-10-2020 R. Housen:
Het bestelde vlug en in hele goede staat ontvangen

18-08-2020 Lima van Vugt:
Vandaag 18-08-2020 12 prachtige maandbeeldjes van Goebel opgehaald.
Heel vriendelijk gastvrij ontvangen en echt een aanrader om leuke spullen te kopen.
Bedankt, ik ga van mijn aankoop lekker genieten.
Heel graag tot een volgende keer.
Groetjes van mij, Lima.

05-08-2020 Riet:
Vandaag het hummeltje in perfecte staat goed verpakt ontvangen.
Ik ben heel tevreden over het vriendelijke contact en de snelheid van handelen.
En natuurlijk blij met mijn mooie Hummel.
Reyshof is een aanrader, voor herhaling vatbaar!

20-07-2020 Van Heddeghem Noel:
BEN ZEER AANGENAAM VERRAST OVER AFHANDELING EN CORRECTE PRIJZEN :+ :+
TOT DE VOLGENDE GRTJS

18-07-2020 Sabine van Steenkiste:
het is aangenaam zakendoen met jullie, correcte prijs en vlugge afhandeling , verzorgde verzending een aanrader

16-07-2020 Marijtje USA:
Ik heb net de tweede bestelling ontvangen met de meest mooie Makkum kastkommen
en een gebak servies . Alles perfect aangekomen .
Selectie van Doina bewijst dat zij alleen het mooiste van het mooiste verkoopt , zodat
je met plezier uitpakt en niet je adem inhoudt .
Ik ben er zo blij mee . Heel hartelijk bedankt . Marijtje

10-07-2020 Jenny:
Gisteren het Hummeltje ontvangen! Goed verpakt en een prettige communicatie met de verkoper. Als ik later nog eens iets wil aanschaffen zal ik zeker eerst de website van Reyshof bezoeken.

29-06-2020 Marijtje USA:
Emigreren creëert een interesse in alles wat Nederland vertegenwoordigt , de geschiedenis en cultuur . Wat heeft dit land over de eeuwen een bijzondere erfenis voor ons nagelaten . Ik heb net mijn eerste pakket ontvangen , in perfecte staat , super beschermend ingepakt . Dit het moment waar mijn man , Amerikaan en ik de grootste bewondering hebben voor het prachtige Porceleyne Delfts en Makkum aarde werk .
Het omringd onze drie jonge mannen met hun 50% Nederlandse afkomst .
Doina is fantastisch in haar selectie en keuze van perfecte conditie . Het vertrouwen was er meteen en dat maakte alles zo eenvoudig . Haar advies is haarscherp . Ze volgde de versturing op de voet met een persoonlijke e-mail . Echt een dikke tien . De volgende bestelling is geplaatst en ik hoop dat Haar collectie blijft uitbreiden . Kopen met het volste vertrouwen is onbetaalbaar . Sincerely Marijtje

12-06-2020 Anja:
Werd afgelopen Dinsdag verliefd op een prachtig mooi schilderij en nu hangt het al hier te pronken aan de muur.
Super prettige verkoopster. Mooie prijzen en snelle afhandeling. Een echte aanrader!

07-06-2020 J. Simons:
Ik ben zeer tevreden over de aankoop en de afhandeling hiervan. :)

26-05-2020 Nelly:
Heel tevreden keurig en snel geleverd , 5* Mvrgr. :)

22-05-2020 Sascia:
Ik stuurde Reyshof een kort bericht, omdat ik benieuwd was of ze mijn spulletjes in wilde kopen.
Doina stuurde mij snel, een ontzettend lief en uitgebreid bericht. Het gaat hier om spulletjes van mijn ouders en daar zijn emoties mee gemoeid. Ze reageerde heel prettig op mij en, ook al kon ze verder niets betekenen: ze tipte me een andere betrouwbare partij in haar netwerk die me wellicht verder kan helpen.
Dat had ze natuurlijk niet hoeven doen, maar voorlopig deed ze het wél!
Ja, heel prettig contact. Een absolute aanrader.
Dank je wel!

16-05-2020 Martha:
Snelle prima afhandeling vam mijn Hummel beeld aankoop!
Beeldje goed verpakt Verzonden!
Ik heb al eerder een item besteld bij Reyshof tot grote tevredenheid!
Kortom Reyshof is een aanrader! :)

14-05-2020 C. Koelewijn:
Hartelijk dank voor de goede service! Met vriendelijke groet.

14-05-2020 Marijke:
Reyshof handelde mijn bestelling vlot af; de volgende dag had ik mijn beeldje - keurig en stevig ingepakt - al in huis. Het staat nu te pronken in mijn interieur, ik ben er erg blij mee!

13-05-2020 de Pestel Pedro:
Super vlotte afhandeling en zeer correct!
De Goebel beeldjes waren zoals beschreven in perfecte staat.
Zeker een aanrader en hoop nog beeldjes te kunnen aankopen bij hun.

12-05-2020 Hilde:
Mooie hebbedingen te koop, correcte manier om alles af te handelen, vriendelijke mensen.. 👍😉..Ik ben héél tevreden!

11-05-2020 Antoon Kindt:
Vandaag kocht ik voor het eerst bij Reyshof.Zeker niet de laatste maal.
Het hummelbeeldje verkeerde in een perfecte staat, veilig ingepakt en snel verzonden!
Ik ben voor 100% een tevreden "klant".

11-05-2020 Jan uit Putten:
Waarom kopen bij Reyshof:
Omdat de aangeboden artikelen in nieuwstaat zijn.
Omdat het bestelde snel wordt verzonden.
Omdat alles perfect wordt ingepakt.
Jan uit Putten

07-05-2020 Heidi:
zeer tevreden van mijn koop bij reyshof, prima prijs en goed service .
thx :)

29-04-2020 Annemie:
Hartelijk bedankt voor de prima service. Zeer mooie Goebel poppen/muziekdoosjes; in prima staat. Een echte aanrader! :)

24-04-2020 Van Den Bogaerde Carla:
Een heel vriendelijk contact en supersnelle levering in geweldige staat! Een aanrader!!!

23-04-2020 Detty:
Heb voor de eerste keer een aanschaf van een porseleinen beeldje bij Reyshof antiek en curiosa gedaan. Prachtig item nog mooier dan de foto’s. Prima service en netjes verpakt en verzonden. Duidelijke info omtrent verzending. Kan dit bedrijf aanbevelen.

17-04-2020 Joyce Wijnands:
Super service! Snelle levering, je wordt goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Prachtig beeldje mogen ontvangen! Opgeslagen onder mijn favorieten, bestelling is zeker voor herhaling vatbaar!

15-04-2020 Nelly:
Prachtige spullen binnen gekregen de vorige keer was ook top en zeer netjes. Bedankt. Gr.

14-04-2020 Bernadette:
Zeer tevreden van de aankoop en goede service .Een aanrader. :) :) :)

13-04-2020 Erica Feenstra:
Mooi beeldje bij Reyshof besteld
Tevreden over de service van Reyshof; snel bezorgd en goed verpakt gekregen :)

11-04-2020 Josée:
Ik erfde van mijn vader een prachtige valk van Goebel, die helaas door de poezen werd gebroken. Ik vond bij de collectie van Reyshof een nieuwe valk die mij volledig in orde werd bezorgd. Het kontakt was heel aangenaam.

11-04-2020 Van De Weyer Kurt:
Zeer tevreden over mijn aankoop en het item was zeer goed verpakt!
Een aanrader👍 :) :) :) :) :) :)

08-04-2020 Gerard:
Dit is de tweede delfts blauwe vaas die ik bij Reyshof heb besteld. Weer een heel mooi exemplaar. Zeer tevreden, correcte en snelle afhandling, zorgvuldige verpakking. Ik kom zeker weer eens terug om iets moois uit te zoeken. Reyshof is een echte aanrader! :)

23-03-2020 Wailly:
Hartelijk dank voor de zeer verzorgde verpakking. Zeker voor herhaling vatbaar :)

13-03-2020 Mieke:
Gister een hummelbeeldje besteld, vandaag ontvangen.
Heel erg bedankt voor de snelle afhandeling. Goed verpakt, Heel erg blij mee.
Groet Mieke

 

27-02-2020 Carla:
Prachtige bonbonnière van Makkum gekocht. Met zorg ingepakt en snel geleverd. Ben er echt heel blij mee. Veel dank voor de goede service! :)

26-02-2020 Van Mingeroet Alfons en Nikky:
doina en frans,bedankt van het onthaal bij u thuis en het zijn weer twee prachtige hummels in mijn vrouw haar collectie de "der bombardon en de serenade" en jullie zullen ons nog zien groeten uit berlare oost vl nikky en fons :) :)

13-02-2020 Van Mingeroet Alfons en Nikky:
weer tevreden met de aankomst van hummel( lampe out of danger) met heel mooi bijhorend kapje en goed vakkundig verpakt ,u ziet dat dit met liefde is en morgen is dit zeker van tel 14/2/2020 en dan zeker bijhorende de aparte hummel( de celist ) die u hebt meegestuurd voor mijn vrouw haar valentijn groeten fons en nikky uit berlare belgie

12-02-2020 Lia Nieuwenhuis:
Vandaag het super schattige hummeltje ontvangen.
Het was zooo goed verpakt ! Heel blij mee.
Ik kom graag nog een keertje kijken en kopen op jullie site :)

11-02-2020 Ans:
Heel netjes verzorgd alles. Blij met mijn aankoop.

07-02-2020 Van Mingeroets Alfons en Nikky:
de little fiedler is aangekomen in uitstekende staat en u zal nog van ons horen bedankt voor de snelle afhandeling fons en nikky uit berlare belgie

05-02-2020 Brenda:
Afgelopen maandag een bestelling geplaatst en vandaan (woensdag) al in huis. De prijzen zijn ook heel schappelijk. Met andere woorden een echte aanrader deze site.

29-01-2020 Pauline:
Ik ben ontzettend blij met de Lladro beelden , ze zijn prachtig !
Snelle verzending en erg goed en zorgvuldig ingepakt.
Bedankt hiervoor.
Erg blij met jullie website-winkel !
Met vriendelijke groet, Pauline

22-01-2020 Maddie Simone:
Ik bestelde een lladro beeld op markplaats bij Reyshof. Heb goed gevraagd of het beeld ook werkelijk ongeschonden was vanwege de tere bloemetjes en handjes.
Er werd me verzekerd dat het beeld in zeer goede staat verkeert. Bij aankomst bleek dit ook zo te zijn, ik kreeg ook snel antwoord en de verzending werd snel en goed uitgevoerd. Top!

22-01-2020 Grietje:
Heel erg blij met de Hummelbeeldjes, netjes en snel bezorgt mijn dank hiervoor

01-01-2020 Sannie:
Wat ben ik blij met mijn aankopen!Heel erg verrast van de perfecte staat en snelle verzending.Bedankt voor de service en graag tot een volgende keer.
Vriendelijke groeten Sannie

25-12-2019 Arthur Smit:
iemand heel blij kunnen maken met een prachtige bonbonniere van hummel. snel, en vakkundig verstuurd en in zeer goede conditie aangekomen. wij en de ontvanger zijn er heel erg blij mee. en als we weer een speciaal presentje zoeken voor onszelf of iemand anders melden we ons weer. fijne dagen en vriendelijke groeten arthur smit.

 

 

© 2011 - 2021 Reyshof antiek en curiosa | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel