Taxaties

Reyshof kan ook voor u een taxatie verrichten, met een uitgebreide ervaring van meer dan 13 jaar in de wereld van antiek is Reyshof een betrouwbare partner. Reyshof biedt u de mogelijkheid om een objectieve en onafhankelijke taxatie uit te voeren. Uiteraard zijn er aan een taxatie wel kosten verbonden.

Zoals aangegeven wil Reyshof objectief en onafhankelijk zijn, Reyshof wil daarnaast ook transparant zijn over de kosten van een taxatie en werkt dan ook met een vast uurtarief voor het maken van taxaties. Sommige taxateurs vragen een percentage van de taxatiewaarde doch dat vinden wij niet zuiver, in zo'n geval heeft een taxateur belang bij een zo hoog mogelijke taxatie teneinde zijn eigen inkomsten te verhogen. Een te hoge taxatiewaarde levert altijd teleurstellingen op, bij verzekeren betaaly u te veel premie en bij verkoop zult u de geschatte waarde niet gerealiseerd zien.

Betaling van een taxatie dient vooraf plaats te vinden, na betaling ontvangt u dan een taxatierapport. Op voorhand zal Reyshof u een offerte doen voor de uit te voeren taxatie.

De tarieven voor taxaties zijn als volgt opgebouwd:

  • Het eerste uur of deel daarvan: € 50,-
  • Elk volgend half uur: € 25,-
  • Reiskostenvergoeding: €0,35 per kilometer met een minimum van € 17,50

(Let op! De taxatietarieven zijn exclusief 21% BTW)

In voorkomende gevallen komen wij bij u thuis om de te taxeren goederen op locatie ook te zien (wel afhankelijk van de te taxeren goederen en de reisafstand). 

Indien u een taxatie of informatie hierover wenst dan kunt u ons bereiken via het contactformulier of telefonisch onder nummer 06-53743996.

© 2011 - 2024 Reyshof antiek en curiosa | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel